Bolleboos.be maakt gebruik van cookies voor meet- en analysedoeleinden en advertenties. Voor meer info zie ons privacybeleid 

Steun bolleboos.be


Steun, hoezo ?


Dag beste bezoeker. Schrik niet van deze pagina, want de inhoud van deze website is en zal altijd gratis zijn.

Iedereen die de site bezoekt zal voor altijd alles kunnen bekijken zonder daarvoor ooit iets te moeten betalen.

Toch wil ik hier graag even stilstaan bij een belangrijk misverstand bij websitebezoekers. Men denkt vaak onterecht dat alles op het Internet zomaar gratis is en niets kost.

Voor mij als websitebouwer zijn er immers best pittige terugkerende kosten.

Enkele van de belangrijkere kosten zijn:

  • Huur van webserver voor de webhosting (+- €250/jaar minimaal)
  • Huur softwarelicenties voor bijvoorbeeld de Adobe software en andere tools (+- €360/jaar)
  • Verschillende licentiekosten voor het gebruik van stock foto's en geluiden (+- €150/jaar)
  • Allerlei kleinere kosten pc gebruik, internet,....

U ziet, het loopt aardig op en als de website echt populair wordt gaan de hostingkosten ook snel de lucht in. In tegenstelling tot andere software wordt letterlijk elke pagina van een website door een servercomputer gegenereerd en die serverkracht moet betaald worden aan de hostingfirma.

Ok steun, maar hoe?


Je kunt deze website op een aantal manieren steunen en die leg ik hier graag even uit.

Spread the word


Om te beginnen heeft een website gebruikers nodig. Stuur deze site door naar al je vrienden en kennissen, zodat er zoveel mogelijk leerkrachten/kinderen gebruik van kunnen maken.

Google ads


Op de website worden Google advertenties gebruikt. In tegenstelling tot andere websites heb ik geprobeerd ze niet te opvallend te maken en dus ook niet vlak voor of na een activiteit te zetten. Deze advertenties brengen opbrengsten met zich mee. Denk niet dat ik hier rijk van zal worden, Want het zijn maar enkele eurocenten voor duizenden banners, maar alle beetjes helpen... en het kost de bezoeker niets...

De shop


De shop op deze pagina is een overzicht van nuttige items uit AliExpress die netjes per categorie werden onderverdeeld. Als je iets koopt bij AliExpress via een link op onze shop, dan krijgt de pagina daar een kleine vergoeding voor. Wederom geen gigantisch fortuin, maar alle kleine beetjes helpen.
Het kost de bezoeker niets extra dan als je anders op Ali zou bestellen. (Je kunt trouwens ook perfect via onze site naar ali klikken en daar een totaal ander product bestellen. Ook daar zal Ali voor belonen.

Trakteer mij een koffie?


Via de website buymeacoffee.com kan je deze website ook steunen met een gift.
Veel leerkrachten kopen tegenwoordig voor enkele euro werkblaadjes online.
Misschien ben je wel dankbaar dat dit systeem er gratis is en maakt het je leven een stuk gemakkelijker (dat hoop ik toch). In dat geval kan je de site ook steunen via deze weg.

Copyright © 2022 Bart Libert